لمس برآمدگی در واژن ومشکل در دخول

با سلام و خسته نباشيد قبل از ازدواجم پيش دكتر زنان رفتم و بهم برای شب زفاف بي حس كننده داد و گفت كشاله های واژنت خيلی ضخيم هستن خيلی زمان برد تا تونستيم بكارت رو از بين ببريم با استفاده از بی حس كننده زايلاپی انجام دادم الان ٦ بار دخول داشتيم كه قبل هر رابطه بی حس كردم تنم .بدون بی حسی يک انگشتم بيشتر درون واژنم نميره يک مانع دورن واژنم احساس ميكنم يه برامدگی در قسمت بالاش مثل يه ليموی كوچيک ميخواستم بدونم اين برامدگي طبييعيه؟ پيش متخصص رفتم برای چكاب از يه وسيله پلاستيكی براي چكاب استفاده كرد كه به شدت درد ناک بود و اجازه انجام چكاب رو ندادم  روم نشد مشكلم رو بگم

سنو رحمی گفته بودم بهش نشون دادم مشكلی درون رحمم نبود سنو از روی شكمم گرفته شد

اطلاعات تکمیلی

سن٢٣جنسیتزنشغلخانداروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید طبیعی است موفق باشید