کمر درد و برآمدگی روی استخوان

تقریبا یه ماه پیش یه کمر درد بدی گرفتم،دکترم رفتم گفت دیسک کمر نیست اسپاسم عضلانیه بعد از دو هفته استراحتم خوب شدم ،اما حالا با خونه تکونی باز یکم درد گرفته، امشب متوجه یه برآمدگی خیلی سفت روی استخوان پایینی کمرم شدم،ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

اسپاسم عضلانی كه مجدد برای شما اتفاق افتاده است به دليل ضعف عضلات كمر است. زمانی كه عضلات ضعيف باشند و آمادگی لازم برای فعاليت ها را نداشته باشند ، با انجام فعاليت سنگين ممكن است دچار اسپاسم شوند. انجام ورزش به منظور تقويت عضلات كمر و شكم می تواند از اسپاسم های بعدی و فشار به مهره ها پيشگيری كند.

از نظر آناتومی بدن ، برجستگی های استخوانی روی مهره ها و استخوان های مختلف وجود دارد. ممكن است اين برجستگی استخوانی كه شما لمس كرديد كاملا طبيعی و شكل آناتوميكال استخوان باشد .

موفق باشيد