برآمدگی کنار دهانه رحم

سلام خسته نباشین

من کنار دهانه رحم متوجه برآمدگی هایی مثل جوش ریز شدم حتی یک بارم رفتم دکتر زنان گفتن مشکلی نیست یعنی ممکنه جوش بخاطر عفونت یا بافت پوستی باشه خیلی ریز و زیاد هستن درست کنار دهانه رحم .

اطلاعات تکمیلی

سن 20 جنسیت زن شغل محصل وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
عزيزم شما تحت هيچ شرايطي امكان ديدن دهانه رحم خودتون رو نداريد چون دهانه رحم بالای كانال واژن قرار داره و اينكار فقط ميتونه توسط ماما و پزشک با دستگاهی به اسم اسپكولوم در خانمهای غير باكره انجام بشه
احتمالا شما از نظر آناتومی ناحيه ای كه منظورتون هست رو اشتباه بيان می كنيد