با سلام...من ميخوام كنكور بدم و هر رشته اى كه قبول شدم ولى از طرفى علاقه خيلى شديدى به رشته روانشناسى دارم كه بدون كنكور دانشگاه ازاد ميخوام ثبت نام كنم..بنظر شما آينده شغلى روانشناسى چطوره؟؟

اطلاعات تکمیلی

سن24جنسیتزنشغلخانه دار وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام
این که شما هر رشته ای را بخوانید مساله ای است که بایستی حتما روی آن توجه خاص داشته باشید.
یادمان باشد که عشق و علاقه به هر رشته ای احتمال موفقیت ما را برای موفقیت در آینده و در نهایت کسب درآمد مطلوب بالا می برد. به زبان دیگر خود رشته به تنهایی ملاکی برای کسب موفقیت در آینده نیست بلکه انگیزه و پشت کار و تلاش ما در هر رشته ای می تواند راه گشا باشد و این موارد تنها با داشتن علاقه امکان پذیر می شود.
از طرفی رشته روانشناسی مانند بسیاری از رشته های دیگر در مقطع کارشناسی متاسفانه کاربردی و درآمد زا نیست و در مراحل بالا تر شانس درآمد بیشتر افزایش می یابد. اما در نظر داشته باشید که بازهم این مساله به خود فرد بستگی داره . افرادی در یک رشته خیلی معمولی بسیار موفق و افرادی هم هستند که در یک رشته بسیار تاپ با مقطه دکتری هم نمی توانند به سطح قابل قبولی برسند.
در نتیجه باید عرض کنم این که شما به چه رشته ای علاقمند هستید و از طرفی ویژگیهای شخصیتی شما متناسب با چه شغلی است بسیار مهم و قابل بررسی است. در این زمینه می توانید با مراجعه به متخصص در زمینه مشاوره تحصیلی درخواست آزمون داشته باشید تا توانایی های شما در شغل های مختلف مورد بررسی قرار گیرد و مشاور می تواند با احتمال بالاتری به شما بر اساس توانمندی هایتان راهنمایی داشته باشد.
شاد و پیروز باشید.