دروغ گویی همسر وادامه زندگی

سلام.من چند.وقت بود حس میکردم شوهرم ی گوشی مدل بالا داره و همینطور اینستا.ما خیلی دراینمورد. حرف زده بودیم.و قرار بود.هیچکدوم هیچ برنامه ای نداشته باشه.حالا امروز یکی از آشناها زنگ زد و بهم گفت اینستا داره.ازش خواش کردم باهاش حرف بزنه و اون تموم مکالماتو اسکرین گرفت.ولی خب کاملا نتونست اعتمادشو جلب کنه ولی ی جورایی داشت پا میدا.خیلی حالم بده.از طرفیم ب اون اشنامون قول دادم نگم ک اون دیده.نمیدونم چجوری مچشو وا کنم. نمیخپام عجولانه کاری بکنم.توروخدا راهنماییم کنید.ضمنا ما الان تو دوران عقدیم و حتی من ی گوشی داغون دستمه نکرد برام.گوشی بخره.خودش براخودش گرفته.تا حالا چندین بار بهم.دروغای کوچیک.و بزرگ گفته ک من فهمیدم.و اون کارشو توجیه.و بی ارزش کرده و.من کوتاه اومدم.واقعا نمیتونم با دروغگوییاش کنار بیام.ضمن اینکه مشخصه داره خیانتم میکنه.نمیدونم طلاق بهترین راهه یا نه.میدونم اگر بگم بهش ک فهمیدم ب راحتی حاشا میکنه یا کارشو درست جلوه میده.من اهل گیر دادن و اینا نیستم.ولی چون خودش گفت هیچکدوم نزنیم.و بمن اجازشو نمیده نباید خودشم اینکارو میکرد.و اینکه الان فهمیدم هم تلگرام داره. هم اینستا.و هم گوشی مخفیانه خیلی خورد شدم.قبلا در مورد ایرادایی ک تو مساعل مالی و خساستش هست هم گقتم.کلا منو محدود هم کردع و اجازه رفت و آمد با احدی رو نمیده.خواهش میکنم راهنمایی کنید زودتر.میترسم تحمل نکنم و بحث درست کنم.میخوام با آرامش همه چیو بگم جوری ک زبون.توجیه و حاشا نداشته باشه.و اگر لازم باشه جداشم.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

دوست خوبم باید بگم کار شما رو تایید نمی کنم که آشنای شما با همسرتون ارتباط بگیرد تا متوجه شوید همسر شما اقدام به ارتباط می کند یا خیر.این کار شما تجاوزبه حقوق همسرتان است .اما همسرتان به نظر می رسد جزو مردانی است که به خاطر ذهنیت خود همسرش را محدود می کند اما حق خودش می داند که آزادی لازم را داشته باشد. البته فقط با این یک مورد وبراساس حدس وگمان نمی شود گفت همسرتان دارد خیانت می کند مگر موارد دیگه ای هم دیده باشید. ممکن ایشون می خواهند خودشون از دنیای مجازی استفاده کنند اما چون دوست ندارند شما این کارو بکنید گوشی رو از شما پنهان کردند.
باید در این مورد مستقیم با همسرتان صحبت کنید وبگویید که میدانید که گوشی دارند واز چه برنامه های دارند استفاده می کنند وبابت این موضوع به شما توضیح بدهند.که به چه دلیل این کارو کردند وچرا پنهان کاری کردند؟(به نظرم نیاز به توضیح ویا ثابت کردن نیست.برنامه های تلگرامواینیستا طوری است که با یک سرچ ساده می شود متوجه شد کی این برنامه رو نصب دارد کی ندارد).در مورد دروغ هایی که میگه دلیل بخواهید ببینید به چه دلیلی است که اینکارو می کند چه چیزی رو از شما پنهان می کند اگر دلیل هاشون قانع کننده نیست ومدام دارند تکرار می کنند یک فکر جدی وتصمیم قطعی بگیرید(یا دچار سندروم دروغگویی هستند. یا عادت غلط رفتاری دارند. ویا مسئله ای وجود دارد که شما از آن بی اطلاع هستید)

اما به طور کلی درمورد محدودیت ها شون برسی کنید ببینید سوءظن  ویا بدبینی دارند یا خیر؟؟ اگردارند حتما باید درمان شوند.
در مورد خساست هم همینطور است که اصولا به خاطر مسائل ژنتیکی ونوع تربیت در دوران کودکی به سختی درمان می شوند آگاه باشید به این خوصصیت اخلاقی شون واگر می خواهید ادامه دهید بپذیرید .مگر اینکه خودشان برای درمان پیگیری کنند.

برای بررسی عمیق تر باید از یک مشاور حضوری کمک بگیرید

موفق باشید

مرضیه سلیمانی