با عرض سلام دختر 19 ماهه ای دارم که از غریبه ها و جمع های شلوغ به شدت میترسه و گریه میکنه به طوریکه اخر سر استفراغ میکنه..مگر این که زودتر از اون محل بیام بیرون..از بچه های دیگه هم میترسه..به جز من و باباش وعمو پدربزرگ مادربزرگ زنعموو..هیچ مراسمی نمیتونم برم..لطفا راهنماییم کنید.خیلی سخت شده برام..البته تو فروشگاههایی که برای خرید میریم با این که افراد غریبه هست گریه نمیکنه و خیلی هم دوست داره گشتن تو فروشگاه و..

اطلاعات تکمیلی

سن35جنسیتزنشغلخانه دار وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
با توجه به سوال قبلی شما که در مورد تاخیر حرکتی فرزندتان و شرایطش داشتید بنظر درجه وابستگی فرزندتان به شما زیاد هست . همان طور که قبلا عرض کردم فرزند شما نیاز به ارزیابی کاردرمانی و روانشناس کودک دارد
توصیه میکنم از کارگاههای مادر وکودک استفاده کنید وهمراه فرزندتان در کلاس هایی که مختص این سن هست شرکت کنید
ترسش از بچه ها طبیعی است ومیتوان گفت بخاطر عدم راه رفتن ووابستگیش به شماست
در جمع های شلوغ به یک باره وارد مراسم نشید میتوانید زودتر بروید تا نسبت به مکان امنیت حاصل بشه در ابتدا حتما در آغوشتون باشه تا حس اطمینان کنه به دیگران بسپارید که به زور او را نبوسند و بغل نکنند
از مکانهایی که بچه ها در انجا بازی میکنند (خانه بازی) میتوانید استفاده کنید تا در گروه همسال قرار بگیرد
بازی درمانی میتواند مفید باشد ولی با توجه به سن کودکتان این موضوع میتواند مقتضای سن باشد