ترس کودک دو ساله از غریبه ها

سلام. ببخشید یک کمک میخواستم دخترم ۲ سالشه از نوزادی از غریبه ها میترسید ما خیلی بردیمش پارک و جاهای عمومی تا درست بشه و از مردم نترسه یه مدت خیلی خوب شده بود از هیچ کس نمیترسید ولی الان که ۲ سالش شده دوباره میترسه از مردم تا کسی باهاش حرف میزنه پشت من قایم نمیشه تو پارک اگه بچه ای بیاد پیشش فرار میکنه سمت من هر جا میره دست من  میگیره میگه توام بیا

نمیدونم باید چیکار کنم تا ترسش بریزه؟

ممنون میشم راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام،

اين يک ترس طبيعی در كودكان است و معمولا تا دو سالگی از بين ميرود و ترجيح ميدهد بزرگسال آشنا را كنار خودش داشته باشد.

سعی كنيد وقتی ميخواهيد او را با يک فرد غريبه آشنا كنيد او را كنار خودتان نگه داريد و كم كم اجازه دهيد با محيط و آن فرد آشنا شود و از آن فرد يا افراد بخواهيد قبل از بغل كردن به او فرصت دهند تا كمی احساس آرامش و امنيت كند و در نهايت اينكه نگران برداشت ديگران نباشيد و فقط به آنها بگوييد كه كودكتان در حال گذر از يک مرحله به مرحله ديگر است.

و همچنين پيشنهاد ميكنم به حضور بيشتر در پارک خود و بازی در محيط های بازی جديد ادامه دهيد و در منزل ننيز بيشتر با بازيهايی همچون قايم موشک می توانيد فرزندتان را به جدايی های كوتاه عادت دهيد.