رفتار کودک با غریبه ها

با سلام

پسرم ۲ سال و نیمشه ، در خونه رفتارش با من و پدرش خوبه ولی با من بهتره ، اما جایی بریم کلا منو فراموش میکنه ، با همه خوبه ، حتی غریبه ها ، همه رو صدا میکنه ، از هیچکس نمیترسه ، کسایی که دفعه اول میبینه باهاشون خیلی گرم میگیره حتی میره بغلشون ، با بچه ها خیلی خوبه ، در پارک میره دستشونو میگیره و با زبون خودش و با خنده باهاشون ارتباط میگیره ولی کسی محلش نمیده یا حتی هولش میدن ، بچه های همسنش اصلا اینطور نیستن ، تنها بازی میکنن یا با مادرشون ، بچه آرومی هم هست تقریبا ، اهل گریه و جیغ و داد و این رفتارا نیست حتی در خونه مگه اینکه بخواد کاری کنه و من اجازه ندم یا چیزی بخواد و ندم ، که اونم‌ کم پیش میاد ، به نظرتون پسرم‌ کمبود محبت داره ؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده و کودک

دوست عزيز سلام
فرزند شما بخاطر ميل به اجتماعي خواهي دوست دارد ارتباطات بيشتري داشته باشد و برايش جذابيت دارد ، پيشنهاد ميكنم او را با خود در كلاسهاي مادر و كودك ثبت نام نماييد تا در كنار شما هم بازي هاي جديدي آموزش ببيند و شما نيز با فعاليت هاي مناسب اين سن بيشتر آشنا شويد و هم اينكه ميل به ارتباطات كه در او زياد مي باشد برآورده شود.