سلام

من به علت اينكه حدودچهل تا پنجاه روز خونريزي داشتم قرص ال دی مصرف كردم تا لند اومد

از جمعه كه آخريشو خورده بودم امروز يدفعه درد فوق العاده شديدی منو گرفت جوری كه جيييغ پشت جيييييغ ولي آروم نميشد و نفسم بند اومده بود

همراه با حالت تهوع و لرز شديد

تو دستشويی هم يدفعه بجای لخته خونی يه چيز سفيد اومد پايين كه وحشت كرده بودم چون تاحالا نديده بودم در حالی كه قبلا حتی لخته های اندازه یه مشت هم ديده بودم

الان بعد از يه ساعت يكم آروم شدم و دردم قابل تحمل شده

به نظرتون براچيه و اگه خطرناكه بيمارستان برم

درضمن دوسال و خورده ايه كه عروسی كردم

اطلاعات تکمیلی

سن٢٠جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز ممکن است علت آن کیستهای تخمدان باشد من شرح حال کاملی از شما ندارم بهتر است زیر نظر پزشک باشید