با سلام پدرم 64 سال سن دارن که بعد از اندوسکوپی مشخص میشه زخم بزرگی در معده و اثنی عشر دارن و خونریزی معده حدود یکماه میشه سیگار نمیکشن ولی تریاک میخورن حالا دکتر گفتن پیش متخصص تغذیه برن اما نمیان ایشون و مادرم میخوان بدونن چه غذاهایی رو اصلا نباید بهشون داد لطفا چند مورد از غذاهایی که ایشون میتونن مصرف کنن و اونایی که نباید اصلا بخورن برام بنوسین خیلی متشکرم ازتون
پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام. بهتر است غذاهای تحریک کننده و ادویه دار و مواد غذایی اسیدی مانند نارنگی و لیمو ترش و غذاهای آماده و نیمه آماده و فست فود مصرف نکنند. دکتر پیام فرح بخش