سلام مامانم معدش درد میکنه قبلا قرص اعصاب معده میخورد بخاطر زخم اثنی عشر هم امپرازول و شربت آلومینیوم میخورد با طب سنتی زخم رو درمان کرده بودیم دو سال بود درد نداشت الان باز بخاطر قرص لوبل برای میگرن داده بودن انگار اون دوباره معدش رو زخم کرده میشه کمکم کنین؟

اطلاعات تکمیلی

سن 53 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فوق تخصص گوارش

سلام باید مجدد به پزشک مراجعه کنید، اندوسکوپی شوند و جهت میکروب معده نمونه گیری انجام شود. در صورت وجود میکروب معده، درمان آن انجام خواهد شد و اگر فقط التهاب یا زخم معده یا اثنی عشر بدون میکروب معده باشد نیز، با داروهایی نظیر داروهای قبلی، و یا کمی قوی تر، درمان انجام خواهد شد.