تغذیه ورم اثنی عشر و ورم معده روده

سلام خسته نباشین.همسر من30 ساله هستن.تشخیص ورم یازخم اثنی عشرو ورم معده روده داده شده برای ایشون الته بدونه ازمایش یا آندو.

میشه لطفا راهنماییم کنین که چه مواد غذایی ای میشه بخورن و چه موادغذایی نباید؟

ممنونم

پاسخ مشاور

متخصص تغذیه

سلام.
امروزه دیگر سراغ لیست قدیمی مواد ممنوعه برای اولسر پپتیک نمی رویم و ساده ترین راهکار اینست که هر ماده غذایی که موجب بروز درد و ناراحتی می شود از لیست غذایی خارج گردد