سلام خسته نباشيد يک روز ديگه وارد هفته هفتم ميشوم دو روزه حالت تهوع دارم. امروز بالا آوردم. اشكال نداره دميترون استفاده كنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن23جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز

بهتره در دوران بارداری بخصوص سه ماهه اول از مصرف خودسرانه دارو اجتناب کنید،در مورد تهوع بارداری بعضی توصیه های تغذیه ای میتونه باعث بهبودی بشه. مثل:

- خوردن وعده صبحانه در اسرع وقت و حتی به محض بیدارشدن،میتونید یک تکه نان برشته یا بیسکوییت سبوس دار رو کنار تخت خود بگذارید و به محض بیدارشدن میل نمایید ،اینکار باعث عدم افت صبحگاهی قندخون ناشتا و تهوع میشه

- خوردن خوراکیهای حاوی زنجبیل

- جویدن کامل لقمه و تغذیه به مقدار کمتر ولی در تعداد وعده بیشتر،مثلا بجای صرف غذا بصورت سه وعده ای معمول در 5 وعده به مقدار کمتر میل کنید

- حتی الامکان زمانی که تهوع بیشتره از غذاهای خشک استفاده کنید

- اجتناب از مصرف خوراکیهای ثقیل الهضم ،ادویه دار،ترشیجات و نفخ آور

- خوردن خوراک سیرابی! شاید براتون عجیب باشه ولی این خوراکی رو خانمهای باردار میل کردند و راضی بودند

- اگه موثر نبود با تجویز ماما یا پزشک مراقبت کننده تون میتونید ابتدا از داروهای ویتامین و یا ضد تهوع ( بنا به صلاحدید ) استفاده کنید