سلام من هفته ۱۲ باداری هستم به علت تهوع شدید و عدم تحمل قرص توسط معده ام دکتر برام آمپول اندانسترون روزی یک عدد وریدی تجویز کرده خیلی نگرانم عوارضی برای بچه نداره؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل کارشناس اتاق عمل وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام فعلا یک عدد تزریق شود وعده های غذایی خود را زیاد و حجم غذا را کم کنید از خوردن غذاهای فست فود و ادویه دار پرهیز کنید بعد از صرف غذا تا یک ساعت اول دراز نکشید موفق باشید