ivf انجام دادم با وجود این که همه چیز عالی بود ولی جواب منفی شد ،چه کارهایی انجام دهم که موفق شوم ؟

اطلاعات تکمیلی

سن36جنسیتزنشغلکارمند وضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

دوست عزیز موفق بودن ای وی اف آیتم های دیگری دارد مانند سن شخص  وضعیت رحم و کیفیت تخمک و کیفیت اسپرم و.... بهتر است زیر نظر مرکز تخصصی ناباروری باشید و پروسه درمانی خود را ادامه دهید تا نتیجه بگیرید موفق باشید.