خجالت کشیدن از بیان کلمات محبت آمیز به همسر

من همسرم رو خیلی دوستش دارم و دوست دارم توو جمع با کلماتی مثل عزیزم و جونم صداش کنم ولی خجالت میکشم و این خجالت باعث میشه بعضی وقت ها از هم فاصله بگیریم چون دوتامون هم  خجالتی هستیم.

اطلاعات تکمیلی

سن31جنسیتزنشغلمعلموضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
 دوست عزیز شما می توانید این کار را از درون خانه شروع کنید . با گفتن کلمات محبت آمیز زبان خودتان را عادت بدهید . وقتی روزی چند بار تکرار شود ملکه ذهنتان می شود و حتی در جمع بدون اینکه شما دخالتی داشته باشید این کلمات از زبان شما خارج می شود .
و یک نکته اینکه شما اگر در منزل عاشقانه ترین لحظات را برای خود آماده می کنید و از آن لذت می برید دیگر نیازی نیست که این کار و یا جملات را در جمع مطرح کنید . به نظر من این فاصله ی که شما از آن گفتید برمی گردد به رابطه شما در خانه .شما باید سعی کنید رابطه خود را در خانه درست کنید و همدیگر را سیراب کنید از عشق . کمی برگردید و رابطه خود و همسرتان را مرور کنید و ببینید کجایی رابطه تان کم رنگ است که بعضی مواقع باعث سرد شدن و فاصله رابطه می شود . چون دوست عزیز یک مسئله را به شما بگویم که نگفتن جملات محبت آمیز در جمع باعث فاصله گرفتن رابطه نمی شود . کمی دقت کنید .
اگر دوست داشتید بیشتر با هم در ارتباط باشیم در قالب سوال جدید باشد و به اسم من علی قارداشی .
موفق باشید .