تلفظ کلمات پسر 3 ساله

سلام. پسرم 25 دی ماه سه ساله شد. قد و وزن مناسبی داره خداروشکر .. مشکلش توی حرف زدن و تلفظ کلماته و نوک زبونی حرف زدنشه.. مثلا کلمه ماشین رو ماسین تلفظ می کنه و زبونشو میاره جلو و بین دندوناش قرار میده.. کلمه کیک و تلفظ می کنه ولی اسمش که کیانه، ایان تلفظ می کنه و کاف اولشو نمیگه... جمله بندی فوق العاده ضعیفی داره.. و کلمات طولانی مثل ماشین آتش نشانی و ماسین آتیشی تلفظ می کنه... ولی خب دوست داره حرف بزنه برنامه کودک می زارم براش حرفای اونا رو تکرار می کنه و یه وقتایی یه چیزایی و با زبون خودش توضیح می ده که اکثرا متوجه منظورش نمی شیم...حالا می خواستم ببینم با شرایط و سنش نیاز به پیگیری و گفتار درمانی و مشاور داره

اگه ممکنه مراکزی که دولتی باشن و هزینه کمتری و دریافت کنند بهم معرفی کنین چون متاسفانه شرایط مالی مناسبی ندارم..

و یه نکته که پدرشون هم توی برخی کلمات اگه خیلی دقت داشته باشی با نوک زبون حرف می زنه .. می تونه این مورد برای پسرم هم ارثی باشه و یا اینکه با گفتار درمانی و گذشت زمان از بین میره.. این موضوع خیلی روی من تاثیر منفی گذاشته به خاطر اینکه که کلماتی و با نوک زبون حرف می زنه و اطرافیان تکرار می کنن و می خندن متاسفانه

پیشاپیش از راهنماییتون هم ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن29جنسیتزنشغلکارمندوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام خسته نباشید عزیزم

بله متوجه شدم بیشتر مشكل تلفظیه و احتمالا مشكل زبان دركی و بیانی نداره باتوجه به توصیفاتتون.

ببینید گاها تو برخی كلمات مثل كیک كه گفتید بیان كلمه تسهیل میشه

راجع ب ارثی بودن هم امكانش هست منتها خود بخودی با توجه ب ارثی بودنش خوب نمیشه ولی با گفتاردرمانی حل میشه.

مراكز دولتی كه هزینه كمتری میگیرند