مشکل گفتار در ادای کلمات

سلام داداش من شش و نیم سالشه ولی نمیتونه بعضی حرفها رو بگه مثل ر و ش که به جای  آنها ی و س میگه.خواهرم هم تا هفت سالگی‌ نمیتونست خوب حرف بزنه البته مشکل اون این بود که پس و‌ پیش میگفت وگرنه حروف رو‌ کامل ادا میکرد. آیا مشکل داداشم طبیعیه یا نیاز به درمان داره؟ اگه نیاز داره به کجا باید مراجعه کنیم؟ ممنون

پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام عزیزم.

حتما باید به گفتاردرمانی مراجعه كنید و یک ارزیابی تخصصی از برادرتون بشه و حروفی كه نمیتونه بگه یا اشتباه میگه مثل ر و ش با تكنیک های تخصصی گفتاردرمانی بهش آموزش داده بشه. درغیر اینصورت دوران مدرسه در خواندن و نوشتن ممكنه به مشکل بخوره. اساس یادگیری نوشتن و خواندن گفتار صحیح است. هر شهری هستید تو اینترنت كلینیک گفتاردرمانی سرچ كنید و مراجعه كنید.

موفق باشید🌼