با سلام و خسته نباشید. من سه بار میکرو انجام دادم ولی ناموفق. جنین تشکیل نمیشه.بار اول دو تخمک. بار دوم دوازده تخمک. فقط یکیش جنین شد گرید آ بود که نگرفت.و بار سوم هشت تخمک بدون جنین. آزمایشگاه گفت تخمک هام متوسطه و جوری نیست که نخواد جنین بشه. شوهرمم بظاهر خوبه ولی dfi=35% داره .واقعا سر درگمم دکترمم جواب درستی نمیده به من گفت تخمک اهدایی رو امتحان کن .مگه نگفتن تخمک های خودم خوبه ؟ نمیدونم چرا این حرف رو زد .خواهش میکنم راهنماییم کنین ممنون.

اطلاعات تکمیلی

سن31جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز من  به این شکل نمی توانم نظر  بدهم زیرا از پرونده پزشکی و وضعیت تخمک های شما اطلاع دقیقی ندارم اما با توجه به اینکه ۳ بار میکرو نا موفق داشته اید   بهتر است زیر نظر مرکز تخصصی ناباروری  از تخمک اهدایی استفاده کنید موفق باشید.