سلام چرا سوالمو جواب نمیدید .الان هفته ۲۳ بارداری هستم تو هفته ۹ بدلیل خارش دکترم برام قرص مترونیدازول و کلوتریمازول واژینال تجویز کرد.هر ۱۲ ساعت ۲ عدد مترونیدازول ۲۵۰ من تعداد ۲۲ عدد خوردم اما خوندم زیر سه ماه خطرناکه و قطع کردم خیلی نگرانم ایا مشکلی ایجاد میکنه؟!
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

.الان که 23 هفته هستید فکر کردن در مورد ان بیهوده است و نگران نباشید.