سلام نوزاد ۲.۵ ماه دارم که چند وقت پیش بدلیل کمر دردی که گرفتم نتونستم بهش شیر بدم و به ناچار شیر خشک خورد..... تقریباً ۲۰ روز پیش... چند روز پیش دوباره خواستم خودم بهش شیر بدم اول خورد ولی بعد از چند لحظه دیگه نخورد...... اطرافیان میگن چون چند وقت شیر ندادی طعم شیر برگشته آیا این صحت داره؟ بنظر شما این شانس رو دارم دوباره بتونم شیر بدم ممنون میشم زودتر جواب بدید
پاسخ مشاور

کارشناس تغذیه

سلام کاربر گرامی خیر صحت نداره و می تونید مجدد شیر بدید اول شیر خودتون و سپس شیر خشک رو بدید. شاد باشید