نحوه گفتن مشکل جسمی زنان به نامزدم

باسلام .دختری درشرف عقد هستم  و مشکل آمنوره اولیه دارم . قبلا به خانم دکتر برجیس پیام دادم ایشون فرمودند با یه مشاوره قبل از ازدواج مشورت کنم. خواستم راهنمایی ام بفرمایید چگونه و به چه شیوه ای به نامزدم بگم

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیز سلام.
باید دید مشکل شما در چه حد است آیا قابل درمان است یا خیر. گاهی با هورمون درمانی با رفع علت زمینه ساز قابل معالجه است. روان درمانی یا مشاوره ، اگر آمنور بر اثر استرس یا مشکلات تغذیه ای به وجود آمده باشد تاثیر گذار است.
مواردی که قابل درمان نیست اختلالات کروموزومی و ناهنجاری های دستگاه تناسلی است.

درمورد این موضوع قبل از نامزد کردن باید به اطلاع نامزدتون می رسوندید.
اما الان قبل از عقد در یک فرصت مناسب با ایشون صحبت کنید. درمورد خود بیماری .ویژگی ها . عوارض آن. چقدر قابل درمان است. امکان بارداری وجود دارد یا خیر. واینکه خودتان کی متوجه شدید تا به حال چه درمان های روی شما انجام شده نظر پزشکان چه بوده و...
سعی کنید طوری صحبت نکنید  که ایشون گمان کنند شما قصد داشتید که سرشون رو کلاه بگذارید و یا پنهان کاری کنید. بگویید من هم        نمی دونم چقدر این موضوع میتونه روی ازدواج مون تاثیر بگذاره اما اگر موافق باشی قبل ازعقد با هم بریم دکتر واین موضوع رو پیگیری کنیم. که اگر احتمال بارداری وجود نداره من دوست ندارم آینده تو رو تحت تاثیر بیماریم قرار بدم. برای همینم قبل ازعقد گفتم.
دریک مکان امن. آروم. روبروی هم بشینید. زمانی که هردوتون آمادگی صحبت کردن وگوش دادن رو دارید شروع به صحبت کنید. سعی کنید طوری صحبت نکنید که دل ایشون براتون بسوزه.. و به خاطر تعهد و یا دلسوزی با شما ازداوج کنند. خیلی واضح  و روشن همه چی رو بگید و بعد تصمیم رو بزارید به عهده خودشون

پایدار باشید