واخواهی حکم طلاق غیابی

سلام روز بخیر

من حکم طلاق غیابی گرفتم براساس عسر و حرج چون پدر فرزندم 18 ماهه نفقه ی ما رو پرداخت نکرده و من دو حکم نفقه و حکم جلب هم دارم چون ایشون نبودن احکام من غیابی هستن

اما الان پیداشون شده و درخواست واخواهی کرده درست زمانیکه حکم من توی اجراییه ست

من منزل پدرم هستم این مدت رو و خودم منزل ایشون رو ترک کردم چون ایشون به شدت منو آزار جنسی میداد دیگه اصلا برام قابل تحمل نبود

ایشون از خونه که میرفت بیرون کنتور آب و برق و گاز رو قطع میکرد لوازم یخچال و آشپزخونه رو به همراه تلفن و کلید خونه با خودش میبرد و...

همه ی اینا خیلی به من فشار وارد کرد من بچه ی 2ساله داشتم

به همین علتها یه روز که قفل درو فراموش کرده بود منزل رو ترک کردم

حالا بعد از 18 ماه اومده واخواهی زده و عدم تمکین

لطفا منو راهنمایی کنید چطور میتونم از حکم طلاقی که دستور اجراییه اش صادر شده بود اما الان توقیف شده دفاع کنم؟ ممکنه با گفتن اینکه خودش ترک منزل کرده منم نفقه ندادم حکم منو لغو کنه؟ گرفتن این حکم خیلی واسم مهمه خیلی تلاش کردم تا حکم رو گرفتم خواهش میکنم کمکم کنید

و اینکه

چطور نگذارم عدم تمکین منو بگیره؟ آیا دلایلی که گفتم قابل قبول واسه ترک منزل هست؟ قاضی میپذیره؟

ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

باسلام
اين يك موضوع كاملا تخصصي هست و احتياج به دفاع داره بهتر هيت براي روز دادگاه حتما وكيل داشته باشيد