باتشکر ازراهنماییهای مفید شما شما اشاره کرده بودید که باهاش صحبت کنم ولی ما با هم 8 روزهست که صحبت نمی کنیم،حتی پیش هم نمی خوابیم.آخه اون خیلی من رو تحقیرمی کنه سر هرموضوعی که دعوا می کنیم،من بایه حالتی که دعوا ومشاجره بین هرزن وشوهری پیش می یاد برخورد می کنم،ولی اون به من می گه، کنه ،سیریش اززندگی من برو بیرون،شما اگر به جای من بودید در این شرایط چیکار می کردید،تازه تواین دعوا برای اینکه لج من رو دربیاره بادوستاش رفت 2 روز شمال،شما بگین به عنوان مشاور من با این مرد چیکارکنم،خیلی داره پررو می شه،دراکثراوقات که دعوامون می شه من پیش قدم می شم برای آشتی ولی دیگه خسته شدم.درضمن دکترها گفتن باید چندین بارعمل کنیم تا نتیجه بده،2 بارعمل کردیم که نتیجه نداشت،تازه به جای اینکه من غربزنم چون تمام آمپولهای هورمونی ومراحل پانکچر تخمدان روی من انجام می شه،اون همش می گه دفعه آخره که عمل می کنیم،من نسبت به قبل خیلی حساس و زودرنج شدم،نمی دونم به خاطررفتارهای اونه یا اثرداروهای هورمونیه. جدیدا همش می خوام با یه جنس مخالف رابطه داشته باشم تا خلا هام رو پرکنه
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

میخوام به موضوعی که میگم خوب دقت کنید ونظرتون رو بگید ایا همسر شما قبل از اینکه متوجه مشکلش بشه (عدم باروری) اخلاقش اینگونه بود یا بعدش تغییر کرد وسوال دوم نظر ایشون در مورد بچه قبل از مطلع شدن مشکلشون وبعد از اون چی بوده چقدر احتمال میدید که این رفتار رو از عمد میکنه تا شما مجبور بشید جدا شید؟ شاید ایشون اصلا دوست ندارند این سردی وبی احترامی بینتون باشه ولی برای اینکه شما راضی به طلاق بشی داره عرصه رو برشما تنگ میکنه شاید ایشون اینقدر شما رو دوست داره و از علاقه شما به بچه مطلع هست که نمیخواد شما این میان به خواستتون نرسید وخودش رو مانع رسیدن شما به ارزوتون میدونه شایدم بخاطر اینکه حق وحقوقی بهتون تعلق نگیره میخواد شما پیشقدم بشید دوست عزیز همه این موارد فرضیه هست .وهیچ کدوم سندیت نداره شما باید این موضوع رو از تمام جوانبش ببینید اگر فکر میکنید نمیتونید در فضای دوستانه باهاش مسائل رو مطرح کرده ودلیل این رفتار رو بپرسید بهتره نفر سومی وارد زندگی شما بشه و با یک مشاورهر دو این مشکل رو مطرح کنید ایجاد رابطه عاطفی با فرد دیگه فقط برای شما عذاب وجدان به همراه خواهد داشت وباعث میشه از خودتون ناراضی بشید نه تنها بهتون ارامش نمیده بلکه همین آرامش نسبی رو از شما میگیره پس به این موضوع فکر نکنید وسعی کنید مسائل خودتون رو ریشه یابی کنید واگر به نتیجه نرسیدید در مراحل بعدی از راه قانونی اقدام کنید موفق باشید