باتشکرازراهنماییهای شما بله ،اخلاقش قبل ازفهمیدن مشکلمون هم تا یه حدی به این صورت بودتا به یه مشکلی برخورد می کردیم می گفت الان به بابات زنگ می زنم یا اگر تو ماشین بودیم می گفت می برمت خونه مامانت اینا،هیچ وقت مردونه با مشکل کنارنمی آمد ،البته این نظرمن هست.2 سال اول که کاملا جلوگیری داشتیم ومی گفت به هیچ عنوان بچه نمی خواد،ولی من ازهمون ابتدا بچه می خواستم،الان خودشم نیاز بچه رو خیلی حس می کنه ومن این موضوع رو خیلی بهش گفتم چون به حرف من گوش ندادی ما دیر به مشکلمون پی بردیم،وگرنه شاید تاالان حل هم شده بود.خودم هم نمی دونم رفتارش ازروی عمدهست یانه؟ ولی تودعوا حرفهایی به من می زنه که الان اگر برم جلو غرورم رو زیر پا گذاشتم،فکر کنید به من گفت دوست ندارم تو مادر بچه من باشی زوره.وبه من دیشب گفت مدارکت رو بذار برم برای طلاق اقدام کنم.چون به من گفت توافقی این کاررو بکنیم من زیربار نرفتم گفتم اگر خیلی تمایل داری خودت اقدام کن.به نظرتون تو این شرایط چیکارکنم؟دعواها یی که تو زندگی هر زن وشوهر ی اتفاق می افتد رو اینقدر بزرگ میکنه که بگه بدرد هم نمی خوریم. البته ناگفته نماند در شرایط عادی که همه چیز ok بود به من یکبارگفت حتی اگر بهت گفتم برو،تونرو. ولی الان شرایط خیلی فرق داره خودم دارم داغون می شم،
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

بنظر میاد بخاطر مشکلی که دارند دچار خشم شدند. ودرمرحله انکار هست در این حالت فرد میخواد مسائل رو توجیح کنه به عنوان مثال میگه دوست ندارم تو مادر فرزندم باشی جمله اخر شما بسیار نکته مهمی بود (اگر بهت گفتم برو نرو) بنظر ایشون بخاطر مشکلشون دچار تناقض شدند که ادامه بدند یا نه نمیشه به این راحتی گفت که جدا شید مگر اینکه واقعا نداشتن فرزند مهمترین مسئله شما باشه اینکه میفرمایید اگر باهاش حرف بزنید غرورتون رو زیر پا گذاشتید در این شرایط معنا نداره شما بخاطر مطرح کردن مسائل باهاش حرف میزنید همسر ما دوست ما نیست که غرورمون بخاطرش له بشه .بگید میخواید مثل دو فرد بالغ باهم حرف بزنید دوست عزیز مشاوره ما یک طرفه هستش وما حرفهای ایشون رو نشنیدیم حتما باید حرفهای ایشون هم شنیده بشه بخاطر همین خدمتتون عرض کردم باید هر دو مشاوره انجام بدید