باتشکرازراهنماییهای شما یک نکته دیگر که حائزاهمیت است اینه که همسرم در اکثردعواها حرف طلاق وجدایی رو پیش می کشه،به نظرشما این نشان دهنده چی هست دریک مرد؟چون یک مردستون خانواده هست وبه عنوان یک تکیه گاه محسوب می شه ولی اون خیلی ضعیفه دراین مورد،یاشایدم نقطه ضعف خانواده من رو می دونه درمورد طلاق ومی خواد اذیت کنه ومن رو تسلیم حرفهای خودش کنه ،شما دراین موردچه پیشنهادی دارین؟
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

دوست عزیز ما تازمانی که حرفهای ایشون رو نشنویم ودلایلشون رو ندونیم نمیتونیم قضاوتی داشته باشیم اگر طلاق وجدایی برای شما وخانوادتون یک تابو هست وهمسرتون هم این حساسیت رو میدونه احتمال اینکه بخواد به عنوان نقطه ضعف ازش استفاده کنه هست ولی از طرفی هم شاید از همون خشم نشات بگیره به عبارتی میخواد بگه اگه روزی ازهم جداشدیم به خواست تو نبوده که من مشکل جنسی داشتم بلکه ما علاوه بر عقیم بودن من در بسیاری از موارد هم مشکل داشتیم همانطور که قبلا هم گفتم پذیرش این موضوع برای اقایان بسیار سخت وسنگین هست بهترین راه صحبت کردن حضوری در فضای دور از کشمکش و دعوا هست تا بتونید به نتیجه برسید وهرچه زودتر برای زندگیتون تصمیم بگیرید