معاشرتی نبودن همسر

با سلام . همسرم 40 سالشه و 12 ساله ازدواج کردیم ایشون از اول که اومدن خواستگاری یه رفتارهای داشتن هم خودش و هم خانوادش که اون موقع یکم از نظر من عجیب بود مثلا زیاد اهل معاشرت و رفت و آمد نبودن و حتی خواهراش رو هم من ندیدم تا روز عقد و اصلا خانوادش علاقه ای به بچشون انگار نداشتن و من هم همش 20 سالم بود و فکر میکردم خب مهم خودشه تا اینکه تو زندگی فهمیدم که خودشم همینه یعنی نه اهل گفتمانه نه معاشرت بلده نه هیچی بعد یه مسئله دیگه که داره خیلی به کارهای زنانه علاقه داره کار خونه ولی برعکس کارای مردونه رو مثل اقتصاد لنگ میزنه و یه مسئله دیگه تو جمع ها حرف زدن بلد نیست ولی تو کارهای خونه همش میخواد انجام بده و یه نکته دیگه اینکه همش در حال نقطه ضعف گرفتن از منه 12 سال فقط همین کارشه بخدا خیلی اذیتم و فقط بخاطر بچم موندم از طرفی رفتارهای عجیب تو همه اعضای خانوادشون هست آیا این آدم واقعا مشکلی نداره ؟ تو رو خدا قرصی دوایی معرفی کنین بخدا به مرز جنون منو رسونده ... ممنون که میخونید.

پاسخ مشاور

روانشناس و مشاور

سلام

من سوال شما رو مرور کردم و متوجه احساس های شما هستم. باید بگم ازدواج در سنین پایین نتایج این شکلی هم میتونه داشته باشه و در کنار نتایج مثبت ممکنه ما با موارد این چنین برخورد کنیم. مثل این که فکر کنیم فقط خود فرد مهمه غافل از این که فرد در اون خانواده بزرگ شده و ویژگیهای ژنتیک و مهم تر از اون یادگیری های دیداری رو از خانواده یاد می گیره...

اما این ها همه مربوط به گذشته هستند چیزی که در حال مهمه اینه که با توجه به متن سوال شما باید یک سری نکته رو در نظر بگیریم:

1- نمی شه نظر داد که ایشون و خانوادش مشکل دارن یا نه

2- این که تفاوت ها در خانواده وجود داره هم در سطح خانواده و هم در سطح فرد .. ممکنه خانواده ای سرد تر باشن و یا فردی درون گرا باشه

ممکنه ایشون که علاقمند به کمک کردن باشن بخشی از روان زنانه داشته باشن که به خودی خود ایراد محسوب نمی شه یک آدمی توانایی اقتصادی داره ولی در کار خونه کمک نمی کنه همسر این فرد ممکنه بگه اصلا کمک نمی کنه و معترض باشه

اما نکته مهم بخشی است که می فرمایید خیلی به نقاط ضعف من تکیه داره و بیان می کنه این موضوع هم به ویژگیهای ایشون بر می گرده که جزیی نگر هستن.

در نهایت باید بگم هر فردی دارای نقاط ضعف و قوت است و هیچ آدمی کامل نیست. مهم ینه که شما لیستی از نقاط مثبت ایشون بنویسید و در برابرش در مورد نکات منفی شخصیت ایشون نکاتی رو یاد داشت کنید . ببینید که آیا این موارد مثبت به منفی می چربه یا نه.

از طرفی اگر تصمیم به ادامه زندگی دارید مهم ترین ویژگیهایی که شما رو ناراحت میکنه رو اولویت بندی کنید .

تکرار می کنم که اگر تمایل به ادامه زندگی دارید .

در این صورت از مهم ترینش شروع کنید اما در محیط صمیمی و خالی از تنش خواسته هاتون رو مطرح کنید از طرفی با محبت های کلامی و جسمی ارتباط خودتون رو ترمیم کنید.

اما اگر تصمیم به ادامه ندارید بایستی جدی تصمیم بگیرید و اگر امکانش رو ندارید که جدا بشید یا باید سازگاری کنید که به راهش اشاره کردم و یا روی شرایط شخصی خودتون تمرکز کنید به این معنی که ورزش، فعالیت های مفید هنری یا هر فعالیتی که همیشه دوست داشتید انجام بدید و فرصت نشده رو پیش بگیرید.

برای ارتباط موثر و بیان درخواست ها کتاب:

برای زن و شوهر ها وقت زندگی بهتر رسیده

و برای فعالیت های شخصی کتاب

زنان شیفته و زندگی نزیسته ات را زندگی کن رو معرفی می کنم.