راهکارهای یادگیری آداب معاشرت و خجالتی نبودن

شوهرم خیلی اجتماعی هست و آداب معاشرت بلده ولی من و دخترم کمی خجالتی هستیم و زیاد اهل آداب معاشرت نیستیم دخترمم مثل من کم روو  و خجالتی شده و نمیتونه زود با کسی دوست بشه یا بازی کنه. میخوام هم خودم و هم دخترم بهتر بشیم و خجالتی نباشیم چون خسته شدم دست خودمم نیست.

اطلاعات تکمیلی

سن۳۱جنسیتشغلوضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید
اول از همه بهتون تبریک می گم که به هم به فکر خودتان هستید و هم فرزندنتان
دوست عزیز دختر شما چند ساله هستن؟ بنا به سن ایشون کتاب های آموزش مهارت های زندگی وجود دارد که ارتباط موثر را می توانید به او یاد بدهید هم برای مقطع پیش دبستان و هم برای مقاطع دبستان و غیره که با توجه به شرایط سنی توصیح می دهد
خودتان هم سعی کنید از گام کوچک شروع کنید از خودتان انتظار نداشته باشید که یک مرتبه تبدیل شوید به آدمی که خیلی راحت در جمع سخنرانی می کند
انتظارات معقول داشته باشید از خودتان
پیشنهاد می کنم کتاب آموزش مهارت های زندگی دکتر جزایری را مطالعه کنید و کارگاه هایی در این خصوص هست که می توانید ثبت نام کنید.

موفق باشید