راه های دوست یابی و معاشرت

سلام. خواهش میکنم کمکم کنید. من چند ساله افسرده ام و هیچ دوستی ندارم. خیلی به داشتن یه دوست خوب احتیاج دارم بلکه بتونم کمی خوش بگذرونم. ولی واقعا نمیدونم چجوری میشه با دیگران دوست شد و رفت و آمد داشت. خواهش می کنم منو راهنمایی کنید. با دیدن دیگران که تنها نیستن و چندتا دوست دارن خیلی حسرت می خورم...

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام و وقت بخیر
پیدا کردن دوست خیلی وابسته به میزان مهارتهای ارتباطی شما است و اگر فردی باشید که اعتماد به نفس خوبی دارد و راههای برقرار کردن ارتباط مثل حضور در اجتماع ، صحبت کردن درباره یک موضوع خاص یا داشتن نشانه های رفتاری دوستانه مثل لبخند زدن، توجه کردن را داشته باشید میتوانید با دیگران ارتباط برقرار کنید. به علاقه مندی هاتون توجه کنید و ببینید دوست دارید چه فعالیتهایی انجام بدهید مثلا ورزش کردن ، پیاده روی ، فعالیتهای گروهی یا فردی و بعد ببینید چه گروههایی در جاهای مختلف این کارها رو انجام میدهند و بهشون بپیوندید مثلا کلاسهای ورزشی که شهرداری برگزار میکنه، کلاسهایی که سرای محله شهرداری ها یا خانه های فرهنگ و هنر برگزار میکنند و خانمهای هم سن و سال خودتون در اون شرکت میکنند، ورزشهای همگانی که در پارکها برگزار میشه و یا در نهایت سایتهای اینترنتی مثل همین کلوب های تبادل نظر وب سایت نینی سایت .