دریافت دیه و هزینه های تصادف از راننده مقصر

باسلام.

الان نزدیک 2ساله همسرم تصادف کرده، راننده مقابل مقصر بوده، خوابیده و از جاده  منحرف شده و در خاکریز به همسرم زده. ما به جهت  وخامت اوضاع همسرم مجبور شدیم ایشان را در بیمارستان خصوصی بستری کنیم و تا بحال 6 بار جراحی شده..سوالم اینه که آیا ما میتوانیم علاوه بر مبلغ دیه فاکتورهای بیمارستان که مبلغ نزدیک 70میلیونه و سایرهزینه های دارو و پانسمان و...است را بگیریم؟ این مبلغ را باید بیمه بدهد یا خود طرف؟ باید از رانده مقابل شکایت کنیم؟؟

بماند صدمات شدید روحی و...که به همسرم وارد شد که باپول قابل جبران نیست؛کارش را ازدست داد....

ممنون

پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام،
در خصوص تصادفات رانندگی تا سقف پوشش دهی بیمه ای که دارید ،بیمه موظف به پرداخت دیه و تمامی خسارات میشود،مابقی خسارات مانند خسارت ناشب از صدمات روحی و... رو میتونید از طریق شکایت از راننده خاطی اخذ کنید،،البته به شرط اینکه سقف بیمه شما کفاف اون مبلغ را نداشته باشد.
موفق باشید