تصادف با راننده بدون گواهی نامه

سلام. وکیل محترم به مشاوره شما خیلی احتیاج دارم.

یک خانم که گواهی نامه نداشت با پراید از پشت سرم به من اصابت کرد که سر بنده روی آسفالت ضربه خورد. از ناحیه سر و کتف ضربه خوردم. اما هیچ شکستگی یا خراش یا خونریزی اتفاق نیفتاد. ایشون از ترس مامورین خودش منو به بیمارستان رسوند. اونجا مدام خواهش من و اطرافیانم رو میکرد که چون گواهی نداره شکایت نکنیم و اگر همسر سابقش مطلع بشه بهونه ای میشه واسه گرفتن بچه هاش. خلاصه نتیجه این شد که همسر جدیدش رو به عنوان راننده معرفی کردیم و روند قانونی شکایت پیش رفت تا اینکه موقع کروکی راننده بودن زن توسط من لو رفت🙈 مامور وقتی چندین بار از من درباره صحت راننده بودن آقا پرسید من نگران از لو رفتن قضیه فقط گفتم من راننده رو ندیدم ( واقعا ندیدم چون از پشت زد) و خانمش من رو بیمارستات رسوند و گفت شوهرم راننده بوده و برای آوردن مدارک ماشین رفته. مامور هم توی نامه ای خانم را به عنوان راننده اصلی معرفی کرد و پرونده به کلانتری برگشت

چند سوال برام پیش اومده که واقعا احتیاج دارم کاملا راهنماییم کنید. این خانم مدام از من میخواد از شکایتم دست بکشم. هم چون هزینه نداره هم میترسه پاش به دادگاه برسه همسر سابقش بچه ها رو بگیره.

و اما سوال:

۱- ماشین مربوطه به اسم شوهر سابقشه و بیمه هست. آیا چون گواهی نداشته بیمه هزینه رو قبول میکنه؟

۲- جریمه گواهی نداشتن خانوم حدودا چقدره؟؟

۳- آیا به من که فقط کوفتگی داشتم دیه ای تعلق میگیره؟

۴-خودم قصد گرفتن دیه ندارم و فقط روال درمان میخوام. نگرانم که بعد مدتها سرم مشکل پیدا نکنه. واقعا نمیدونم چیکار کنم. پزشک قانونی برای فروردین نوبت معاینه مجدد داده

۵'-این خانم چون از نظر مالی در مضیقه هست و منم نمیخوام بهش فشار بیارم برای جلب رضایت من یه پیشنهاد  داده. این مهمترین سوالم هست.

گفت رضایت بده. من میام توی محضر و تعهد محضری میدم هر زمان که شما برای سرت مشکلی پیش اومد اگر این مشکل به خاطر این تصادف بود هزینه درمان و دیه رو به گردن میگیرم.

حالا اگر چنین کاری کنم آیا این تعهد محضری اعتبار قانونی داره که اگر خدای نکره مشکلی برام پیش اومد پرونده رو به جریان بندازم؟و برای به جریان افتادنش باید وکیل و...بگیرم؟

۶- میتونم روند پیگیری پرونده رو به بعد عید موکول کنم؟ چون الان هر دو خانواده تحت فشار هستیم و نزدیک عیده و...

جناب وکیل من هیچی از قانون و....نمیدونم.خواهش میکنم کاملا راهنماییم کنید. خیلی به راهنماییتون احتیاج دارم.

همسر این خانم مدام ازم میخواد توی دادگاه بگم که راننده رو دیدم. اما من نمیتونم قبول کنم. چون هم دروغه هم ممکنه خودم زیر سوال برم.

راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن۳۱جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. بابت تاخیر در جواب دهی عذر بنده را پذیرا باشید

2. صرف یک تصادف نمی تواند باعث عدم صلاحیت آن خانم در حضانت فرزندان شود.

3. موردی نداره بیمه موظف به پرداخت خسارت و دیه در صورت مجکومیت به پرداخت بیمه خواهد بود.

4. جریمه نداشتن گواهینامه در تصادف بین سیصد هزار تومان تا سه میلیون تومان بسته به نظر قاضی دادگاه خواهد بود.

5. بله و بستگی به مقدار ارشی که توسط پزشکی قانونی و پس از اتمام مدت طول درمان تعیین می کند دارد. بهتر است این موضوع را از پزشک قانونی معالج جویا شوید.

6.برای این که احیانا صدمه ای که به شما وارد شده به جای دیگری سرایت نکند طول درمان مشخص می شود.

7. بهترین کار این هست که که تا مشخص نشدن قطعی میزان صدمه های وارد ترجیحا رضایت ندهید

8. راه دیگری که دارید می توانید به مدت یک سال تقاضای ترک تعقیب نمایید تا در این یک سال اگر مشکلی پیش آمد بتوانید نسبت به ادامه پرونده اقدام نمایید. و در این پرونده نیازی به وکیل نیست چون نظر پزشکی قانونی ملاک رای خواهد بود.

موفق باشید