درد دست و گردن هنگام رانندگی

سلام

چند وقتیه حدود ده دقیقه که رانندگی میکنم،سمت دست چپی که مدام به فرمان است،تا شانه و گردن دچار درد مبهمی میشم که با استراحت تا یک روز بهتر میشه ولی هست همیشه

علتش چیه؟

26سال سن و خانم هستم

پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام
وقت بخير
مشكلات شانه كمي پيچيدگي دارند ان هم به علت تجمع اعصاب ، عضلات و اجزاي مختلف در اين منطقه است.
بايد بين درد شانه و گردنتان افتراق داده شود.
سعي كنيد دستتان بالا تر از ٩٠ درجه بالا نيايد
در طول رانندگي سرتان را به پشتي تكيه دهيد يا از بالش هاي گرد مخصوص گردن براي حمايت گردنتان استفاده كنيد
شايد هم به دلايي عضلات ناحيه شانه و گردنتان گرفتگي و اسپاسم شديد داشته باشند كه به نوبه خود مي توانند دردي كه ذكر كرديد را ايجاد كنند
به پزشك ارتوپدي يا فيزيوتراپي مراجعه كنيد اگر دردتان با حركات و نكات گفته شده بهتر نشد