با سلام

از وقتی که وسیله نقلیه خریدم سه سال میگذره و با وجود ورزش روزانه ۵ ساله، الان دوماهه کمردرد در پایین کمر و گرفتگی عضلات در دوطرف دارم.

صبح ها با خشکی و کمردرد بیدار میشم تا یکم بگذره و کم کم خوب میشه

فقط سوالم اینه که چطوری بشینم و چه پشتی ای بذارم که موقع رانندگی اذیت نشم؟

رانندگی نکنم کمردردم بهتر میشه، حتی نیم ساعتم پشت فرمون باشم نهایت بازم درد داره.

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت مرد شغل کارشناس سخت افزار الکترونیک وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

با سلام
در ابتدا بايد علت اين درد مشخص شود. مي توانيد جهت معاينه به ارتوپد يا مراكز فيزيوتراپي مراجعه كنيد.
حين رانندگي ، دو حوله كوچك را رول كنيد و به شكل عمودي  توسط آن گودي كمر خود را پر كنيد . فاصله صندلي تا پدال را طوري تنظيم كنيد كه پاها در حالت كشيده قرار نگيرد.
همچنين كاملا تكيه بدهيد.
از رانندگي طولاني مدت و با درد اجتناب كنيد.