پیگیری ثبت تخلف اخلاقی در دوربین راهنمایی و رانندگی

برادرم با یه خانوم پشت ماشین بودند و دوربین راهنمایی و رانندگی بعلت تخلف اخلاقی سرنشین ها ازشون عکس انداخته و از اونجا که ماشین به نام زن برادرم بوده برای ایشون پیامک به مضمون بالا رفته و ازش خواستن به امنیت اخلاقی شهر خودشون مراجعه کنن

برادرم نمیخواد همسرشون متوجه بشه که با یه خانوم دیگه پشت ماشین بوده چون زندگیش برهم میخوره

ایا میتونه بدون اینکه خانومشو به امنیت اخلاقی ببره این مسئله رو خودش حل کنه؟

لازم به ذکر است خانومشون باردار است و وضعیت مناسبی ندارن

اطلاعات تکمیلی

سن۲۲جنسیتزنشغلخانه داروضعیت تاهلمتاهل
پاسخ مشاور

مشاور حقوقی

سلام و وقتتون بخیر
متاسفانه باید بگم که همسربرادرتون شخصا باید تشریف ببرن برای پیگیری مورد پیش اومده و وضعيت بارداری ایشون دلیل موجهی برای عدم حضورشان نخواهد بود
موفق باشید