نداشتن قدرت تصمیم گیری

سلام،دختری26سالمه و مجرد هستم فرزند دوم حانواده ام یه خواهر بزرگتر دارم که ازدواج کرده و یه بردار کوچیکتر از خودم دارم،مشکلم اینه که من هیچوقت نمیدونم چی میخوام،نمیدونم چه رفتاری باید دلشتخ باشم و قدرت تصمیم گیری زیادی ندارم،خیلی روابط اجتماعی خوبی هم ندارم ،اگر بخوام کاری انجام بدم مدتها قبل از انجام اون کار ذهنم درگیره یا بعد از انجام کاری ساعت ها بهش فکر میکنم و خود خوری میکنم،مدام توی ذهنم با خودم حرف میزنم ،نتیجه گیری میکنم و...اصلا نمیدونم چی میخوام مثلا خودم فکر میکنم عاشق تفریح و طبیعتم بعد بهم پیشنهاد تفریح باخانواده میشه بهانه میارم میگم نه و... بعد در لحظه اخر تصمیم میگیرم میرم و اونجا مدام غر میزنم و بهم خوش نمیگذره،یا همیشه خانوادم درباره لباسام تظر میدن مثلا اگه نیاز به خرید چیزی داشته باشم تا مادر یاخواهرم نگن بریم بخریم خودم اصلا نمیرم بخرمش،یا اونا برام تهیه میکنن،حدود یک سالو نیم توی شرکتی کار میکردم  تحت فشار روانی زیادی بودم مدام میخواستم از کارم بیام بیروم چندین باراستفعا دادم که رد شد ولی در همون موقع ها با اونکه خودم استعفا داده بودم دلم میخواست بکارم ادامه بدم همش فکر اینکه بعد ازون چیکار کنم اذیتم مبکرد و باهاش درگیر بودم،و اینکه خودم فکر میکنم ادم درون گرای هستم و بی تحرک و افسرده و علاقه ای به شرکت تو مراسمات و خانوادگی رو ندارم و خیلی زود جوش،و عصبی هستم سریع دربرابر خانوادم جبه گیرب میکنم و جالبه دوستام شخصیت متفاوتی از من میشناسن و این باعث شده با دوستام درباره خیلی از مسایل صحبت نکنم و دوست صمیمی از تمام احاظ نداشته باشم و چهره خودمو حفظ کنم،و اینکه درگیر روابط اینترنتی شدم و مدام دوستای اینترنتی خودمو عوض میکنم و با افراد ناشناس در اینترنت درد و دل میکنم و همزمان با چند نفر در ارتباطم میدونم نیاز به صحبت با روانشناس دارم اما متاسفانه در شهری زندگی میکنم که مشاورین خوبی در دسترس نیستن،خواهش میکنم راهنمایی کنید که،چیکار باید بکنم،ممنون

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما رو انتخاب کردید .
دوست عزیزچند راهکار به شما توصیه می کنم که دانجام دهید .
1-اعتماد به نفس داشته باشید و برای داشتن این اعتماد به نفس حتما موفقیت های قبلی خود را در نظر داشته باشید .
2-علایم و ناراحتیهایی که قدرت شمارا در تصمیم گیری میگیرند را شناسایی کنید و انها را از بین ببرید .
3-تغذیه مناسب داشته باشید چون تغذیه مناسب باعث می شود قوای ذهنی شما بالا برود.
4-معلومات خود را افزایش دهید چون با داشتن معلومات کافی راحتر می توانید تصمیم بگیرید .
5-در حین تصمیم گیری سعی کنید تمام ابعاد ان را در نظر بگیرید .
6-از یک منطقی برای تصمیم گیریهایت استفاده کن به این صورت که می توانی در یک کاغذ تصمیم های که گرفتید بنویسید و ان ها را اولویت بندی کنیدوبه ترتیب به انها امتیاز بدهید . همین کار باعث می شود که تصمیم درست و منطقی را بگیرید .
7- در اخر این را بدان که اکثر انتخاب ها کامل و بدون عیب و نقص نیست وهر انتخاب ما متضمن از دست دادن دیگر انتخاب ها می باشد . به عبارتی تصمیم گیریر اساس بیشترین امتیاز وکمترین احتمال شکست انجام می شود
موفق باشید .