تاثیر سولفاسالازین در قدرت باروری مردان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 418 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. همسرم به علت کولیت اولسروز ،سولفاسالازین و قرص زردچوبه مصرف میکنند که گفته میشه هردو باعث کاهش اسپرم در مردان و یا تغییر شکل اسپرم میشه.از طرفی الآن ما تو اقدام جهت فرزندآوری هستیم. سوالی که داشتم این هست که این دارو بعد از چه مدت روی اسپرم تاثیر متفی میگذاره همزمان با شروع مصرف دارو و یا بعد از چند ماه

آیا با مصرف این قرص باروری مردان بصورت موقت،منتفی میشه؟ یا باز هم شانس برای باروری موفق وجود داره همزمان با مصرف این دارو؟

پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.
میزان تاثیر سولفاسالازین در عملکرد اسپرمها، باید با آزمایش اسپرم مونیتور و ارزیابی شود، تاثیر این دارو روی اسپرمها، دایمی نیست و معمولا با قطع دارو، برطرف میشود.