من مدتیه که حتی با وجود موقعیت اجتماعی و کاری بالایی که دارم، تبدیل به یه آدم فوق العاده کم حرف و بی خلاقیت شدم - کنار بقیه مخصوصا دو نفره مدام دارم به این فکر میکنم که راجب چی حرف بزنم چی بگم، همین باعث میشه ساکت تر میشم،تا جایی که میتونم تو بحثا شرکت میکنم اما حتی سر موضوعی که به شدت توش سررشته دارم هم به طور مختصر صحبت میکنم ، ۲۱ سالمه، اعتماد به نفسم پایینه بخاطر دندونام

احساس میکنم بخشیش بخاطر اونه.. اما دارم از این خیلی اذیت میشم که ذهنم همیشه فعاله و نمیزاره تو لحظه زندگی کنم، و با این حال انگار مغزم با تاخیر واکنش نشون میده نسبت به هررر اتفاقی

ممنون میشم یه راهنمایی کمک کننده بهم بکنید😔کاملا معضل زندگیم شده چون دارم به یه آدم کسل کننده تبدیل میشم و با اینکه تیپ و استایلم خوبه اصلا نمیتونم کسیو جذب کنم

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۱ جنسیت زن شغل منشی و حسابدار سالن زیبایی معروف وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاوره و راهنمای خانواده

شما منشی و و حسابدار یک سالن زیبایی معروف هستید و از شما بعید هست چرا که کسیکه همچنین شغلی رو اداره میکنه میتونه توانمند باشه،هرچیزی رو که تصور می‌کنید نیاز به ترمیم داره رو اصلاح کنید،مثلا دندون،مثلا مو،ناخن،مطمئن ام موفق خواهید بود