بدبینی به شوهر

خانم دکتر به راهنمایی هاتون نیاز دارم... تو این یه ماهه اخیر بعد از ماجرای اون خانم که کارگر باغ بودن به شدت افکار منفی میاد سراغم خییییلی بد بین شدم هیچ تماسی بعد از اون ماجرا از اون خانم ندیدم همه حرفهایی که با مریم دوست دختر دوستش رد و شده واسم تعریف کرده گوشیش رو آورده پیامها رو واسم خونده چون حس میکنم فهمیده خوشم نمیاد تو پیامها مریم گفته داداش جون عزیزت کمکمون کن میگه وقتی قسم میده دلم میسوزه شما جای من باشی کمک نمیکنی و..  واقعا هیچی بین شوهرم با خانمهای دیگه نیست نمیدونم چرا اینقدر حساس شدم جدیدا که کارش زیاد شده و واسم وقت کم میذاره چند شب پیش برای اولین بار ازش گله کردم که بهم توجه نداری فرق کردی ایشون هم عصبانی شد که شما هم از وقتی عقد کردیم مثل قبل نیستی محبتت کم شده درک نمیکنی من اوضاع مالیم خراب شده آخر ماه چک سنگین دارم بهش گفتم خب منکه خبر نداشتم و نمیگی میگه نمیگم چون استرس نداشته باشی شما آروم باشی منم آرومم... لطفا بگین چیکار کنم بهش محبت میکنم توجه دارم با هم خوب و خوشیم و از بودن کنار هم لذت میبریم ولی کمتر شده این یه ماهه همش هم بخاطر حس بد بینیه که دارم هر چند ایشون گفتن از بعد عقدمون فرق کردی و توجه و محبتت کم شده

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
در جریان مسائلی که در دوران عقد بین شما وهمسرتان بوده هستم
شما در این مدت به ببینش خوبی در مورد همسرتان رسیده اید و میدانید که بسیاری از رفتار های ایشان بخاطر روابط اجتماعی بالای ایشان هست که بسیار تمایل دارند با دوستان واطرافیان روابط گرم وصمیمی داشته باشند
نمیتوان گفت دلیل سردی روابط شما همه به اتفاقات اخیر بر میگردد. معمولا بعد از مدتی تمایل وکشش زوجین مثل اوایل آشناییشان نیست و کمی هیجانات جای خود را به منطق داده با توجه به مشکلات مالی که همسر شما در حال حاضر درگیر آن هستند طبیعی هست که کمی دغدغه فکری داشته باشند
مردها معمولا نمیتوانند در یک زمان چند مورد را باهم مدیریت کنند به عنوان مثال اگر دغدغه مالی  یا فشار کاری داشته باشند گاهی در روابط بین فردیشان تاثیر میگذارد
لکن با توجه به مشاوره های قبلی بنظر میرسه دلبستگی شما به همسرتان نا ایمن هست
دلبستگی اَمن به این معناست که خیالم از بابت تداوم ارتباط با فرد محبوبم راحت است: می‌دانم اگر به سفر برود، باز می گردد و رابطه ما کماکان برقرار است، حتی اگر بی‌حوصله باشد و الان جواب تلفن مرا ندهد، رابطه ما پابرجاست، حتی اگر به خاطر دغدغه مالی مشغول و گرفتار باشد و کمتر تماس بگیرد، خیالم راحت است که باز مرا می‌خواهد و به تداوم رابطه دلگرم و خوشبین هستم. بنابراین، در رابطه ام اَمن هستم و دلمشغولی، نگرانی و ترس از دست دادن محبوبم را ندارم.
اما اگر به دلایلی با ترس از دست دادن دلمشغول باشید، نسبت به کوچکترین نشانه ها حساس می‌شوید و آن را دال بر از دست دادن و ترک شدن تعبیر می‌کنید، یعنی نشانه ها را طوری تعبیر می‌کنید که با طرحواره تان (طرحواره طرد شدن و از دست دادن) هماهنگی داشته باشد و حتی در وخیم ترین شرایط شاید ناهشیارانه کاری کنید که ایشان را به سمت ترک کردن رابطه سوق دهید‌.

شما در صحبتهایتان اشاره ای به از دست دادن نکردید لکن این اضطراب را دارید که رابطه تان دچارمشکل شود اگر دلبستگی شما ایمن باشد دیگر بخاطر مواردی که مطرح کردید دچار اضطراب نمیشوید
پیشنهاد میکنم زودتر ازدواج کنید و دوران عقد را طولانی تر از این نکنید .خیلی از این موارد بخاطر در کنار هم نبودن شما دونفر به وجود امده است
اگر فکر میکنید ترس از دست دادن وو دلبستگی نا ایمن دارید بهتر است چند جلسه ای از مشاوره کمک بگیرید .اگر هم فکر میکنید بخاطر حساسیت های این مدت بوده که
امیدوارم بتوانید با مدیریت احساساتتان براین احساسات غلبه کنید ورابطه صمیمی تری را با ایشان داشته باشید