سلام من 24 سالمه چهار ساله ازدواج کردم و یه دختر سه ساله دارم. من مدت ها دچار بدبینی نسبت به بقیه بودم اوایل زیاد نبود الان شدت پیدا کرده طوری که تمام روزم شده صرف بد فکر کردن نسبت به دیگران از دیگران متنفر شدم بی دلیل بطوریکه تو خیابون دارم میرم از آدم رهگذر هم نفرت دارم گاهی این احساس رو به خانوادم هم دارم مدام دچار سردرد میشم سردردهای عصبی تنش عصبی کلا آدم عصبانی حالیم تورو خدا یه راه بزارید جلوم کمکم کنید اگر دارویی هست بگید خوب بشم میترسم رذم دکتر اعصاب برای حرف مردم. کمکم کنید مرسی

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست گرامی
دوست عزیز احساستون نسبت به خودتون چطور هست؟
آیا احساس خوبی نسبت به خودتون دارید؟
به شما توصیه می کنم به یک روانشناس مراجعه کنید تا ریشه بدبینی شمارو به کمک هم پیدا کنید
و داشتن مهارت خودآگاهی نیز در این مسیر می تونه کمک کننده باشه