بدبینی همسر

 سلام. من با شوهرم خیلی مشکل دارم از همه بدترش اینه که نسبت به کل خانوادم بدبینه. امروز استاتوس گذاشته که وارد حریم خانوادگی من نشید شما به دوتا پسر من رحم نکردید.

حالا ما یه پسر بیشتر نداریم البته قبلش یه سقط داشتم که اوایل بارداری بود و جنسیت معلوم نبود حتما منظورش اونه

شب قبل هم باهم رفتیم بیرون و رستوران یک دفعه صبح این استاتوسو گذاشته از اینکه خواب میبینه و طبق خوابهاش رفتار میکنه شک ندارم چون بارها شده...

حالا عاجزانه تقاضا میکنم بگین من چه کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
سعی کنید مشکلاتتون رو با گفتگو حل کنید