دخالت مادر در زمینه بارداری

من نزذیک دوسال ازدواج کردم ۲۵ سالمه مادرم هر کی ب من میگه ایشلله بچه دار شید اصلا روی خوش نشون نمیده از اینکه من بچه دار شم متنفره خیلی بد برخورد میکنه همین ک از مادربزرگ شدن بدش میاد هم میگه من حوصله مراقبت از تو و بچه ندارم..هم میگه زوده باید حداقل ۵ سال دیگه بیاری وگرنه وای ب حالت  اگه باردار شی همش دعوا میخواد کنه😢میترسم اگه ی زمانی بچه دار شم بام بد شه.استرس بم وارد میکنه چیکار کنم اینقد تو این مسایل  و امثالش دخالت نکنه و راحت نظر خودشو اعمال نکنه.کل

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما رو انتخاب کردید.
توجه داشته باشید که در مورد بارداری این شما و همسرتان هستید که می توانید تصمیم بگیرید که چه زمانی شرایط مناسب تری دارید برای بچه دار شدن که باید قبل از ازدواج در مورد این مسئله با هم صحبت می کردید و به تفاهم می رسیدید که چند سال بعد از ازدواجتان و چند فرزند می خواهید داشته باشید؟
دوست عزیز شما بعد از اینکه که زندگی مشترک خود را شروع می کنید خانواده ای جدا از خانواده ی خودتان و خانواده همسرتان دارید و راجع این مسائل باید با همسرتان مشورت کنید و اجازه ندهید که حتی مادرتان وارد حریم زناشویی شما بشود شما با رعایت کردن مرزها و اینکه به دیگران بفهمانید که اجازه دخالت در امور خانوادگی شما و همسرتان را ندارند زندگی آرام تری خواهید داشت.
با تشکر
نسترن بلک شاهی