ببخشید من قبلا سوالی در مورد رحم تک شاخ کردم.. شما پرسیدید قبلا بارداری داشته ام. بله من یک فرزند دارم. و فقط می خواستم بدونم زمانی که تخمک مربوط به  تخمدان لوله متصل به شاخ فرعی (در رحم تک شاخ) آزاد شده باشد می توانم اقدام به بارداری نمایم یا خیر

پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
هر ماه معمولا يك تخمك از يكي از تخمدانها آزاد ميشه
با توجه به بارداري سالم قبلي امكان بارداري مجدد وجود داره فقط قبل از اقدام چكاپ كامل زير تظر پزشك انجام بشه