عوارض پستان فرعي چیست؟

236 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام درد زيربغل حدود يكماهه دارم و خيلي حساس شدم سونوگرافي دادم چند بار گفتن چيزي نيست فقط زيربغلت بافت گلاندولار كمي هست كه پستام فرعي بهش ميگن و خطر نداره، لطفا راهنماييم كنيد

پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

پستان فرعي  معمولا مشكلي نيست ولي بهتر است توسط پزشك متخصص پستان معاينه شويد

تجربه شما

سلام خانم دكتر خيلي دكتر متخصص پستان رفتم همه گفتن چيز خاصي نيست، جاي نگراني نداره؟