ورم زیر بغل و پستان فرعی

سلام خسته نباشید من از  زمان شیر دادن فرزند اولم که ۵ ساله هست یه لکه قهوه ای کم رنگ روی سینه ی راستم هست توی بارداری دومم هم که الان فرزند دومم ۲ ماهه هست زیر بغل راستم ورم کرد که اصلا دردی نداره توده ای هم توش نیست دکترم گفت پستان فرعی هست و نگران نباش ولی بعد زایمان وسواس فکری گرفتم رفتم دکتر سینه ام رو معاینه کرد و گفت نگران نباش لکه قهوه ای هم قارچ هست و یه نور تو تاریکی مطب انداخت و گفت چیزی نیست ولی من هر روز با سینه ام درگیرم احتمال داره سرطان باشه خیلی نگرانم ورم سرطان چه جوری هست؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خاندار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز خیر این مسئله ربطی به سرطان ندارد مربوط به دوران شیردهی است که به علت تغییرات هورمونی به وجود می آید  اگر مشکلی بود قطعا پزشک معالج شما پیگیری می کرد بنابراین جای نگرانی وجود ندارد موفق باشید.