تجویز مفصل مصنوعی برای درمان آرتروز زانو

مادر من دچار آرتروز زانو است.و دکتر به ایشان گفته که باید عمل شود و مفصل مصنوعی برای زانو گذاشته شود .آیا راه حل دیگری غیر از عمل برای بهبود زانو وجود دارد ؟

پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام،روز بخير

بحث تعويض مفصل زانو بسيار مفصل است و بايد جنبه های متفاوتی از فرد بررسی شود، مثلا ميزان درد، سن، ساير بيماری های فرد و ميزان وخامت آرتروز....

درمان برای آرتروز پيشرفته به جز جراحی فيزيوتراپی است كه در كاهش درد و پيشگيری از بدتر شدن آرتروز خيلی موثر است، ولی درمان قطعی نيست و درد تنها كاهش می يابد.

امروزه پيشرفت های زيادی در زمينه تعويض مفصل زانو داشته ايم و جراحی سودمندی است اما بايد زانو و فرد را آماده كرد.

فيزيوتراپی قبل و بعد از عمل بسيار مهم و حياتی است. اگر ميخواهيد اقدام كنيد حتما تحقيقات لازم راجع به جراح و عملكردشان در رابطه با شرايط بعد از عمل داشته باشيد