سوتفاهم با خانواده شوهر

سلام پسر من 5سالشه. از اول به خانواده شوهرم وابسته بود چون خیلی دوستش دارن و براش همه چی میخرن. تازگی ها هرکاری که میخواد بکنه یا هرجا که میخواد بره از همه اجازه میگیره . پیش مادرشوهرم به پسرم گفتم قرار نیست یکی یکی از همه اجازه بگیری. خانواده شوهرم ناراحت شدن. حالا من چیکار کنم؟ چی بگم که قانع بشن؟

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام
دوست عزيز شما بايد براي خانواده همسرتون توضيح بديد كه تربيت صحيح كه نتايج مثبتي رو به همراه داره منوط به اين هست كه كودك فقط وفقط ازپدر ومادرش كسب اجازه كنه ودرغياب اونها ازشخص سومي كه قبلا مشخص شده وكودك اطلاع داره اجازه گرفته ميشه والا كودك شما چند تربيتي خواهد شد كه مطمئنا به عزت نفس واعتماد بنفسش لطمه وارد ميشه .
البته متاسفانه بايد بگم كودك شما با اين رفتار تاييد طلب بزرگ ميشه وهميشه منتظر تاييد بيروني ميمونه اگراين تاييد گرفته بشه حس رضايتمندي بوجود مياد ولي واي ازروزي كه تاييدگرفته نشه ،كودك دچار سرخوردگي ميشه وبه هرتلاشي دست ميزنه تا به تاييد برسه دراينصورت شخصيت وابسته دراو شكل ميگيره وكودك رودرآينده بامشكلات زيادي روبرو ميكنه پس لطفا خانواده همسرتون روهرچه زودتر آگاه كنيد ودرجهت رشد عزت نفس استقلال واعتماد به نفس كودكتون قدم برداريد.