شک و سوتفاهم در روابط همسرم

2223 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام. من تقریبا ۱ساله ازدواج کردم. یک حسی سراغم اومده که نمیدونم واقعیه یا نه. چند هفته پیش یکی از منشی های همسرم باهاش تماس گرفت و اولش با شوخی کاری شروع کرد همسرم خیلی عادی باهاش برخورد کرد بعد گفت تلفن رو وصل کنه به مدیر . نمیدونم حالا چون جلوی من بود اینجوری صحبت کرد یا نه. در هر صورت خیلی ناراحت شدم و تا ۲روز خیلی سنگین بودم و کلی گریه کردم. اومد پیشم و گفت من درجریان نبودم و نمیدونم چرا زنگ زد منم گفتم به چه جراتی زنگ زده شوخی میکنه ولی خوب گفت به خدا نمیدونم و تمومش کن خواهشا. منم دیگه کشش ندادم . ولی تو ذهنم مونده و هر وقت زنگ میخوره گوشیش، یا پیغام حتی به مشتری هاش میده من فکر میکنم کسی هستش. فکرم یکم مریض شده . میشه کمکم کنید؟ خیلی داغونم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور ازدواج

سلام دوست عزیز
قدم اول هر رابطه ای اعتماد هستش و اینکه شما چطور به همسرتان اعتماد کنید به رابطه  شما دو نفر برمیگرده.
صرف یک تلفن کاری نباید سبب بشه که رابطه رو قاطی کنیم مگر اینکه این موضوع مکرر تکرار بشه و ما به یقین رسیده باشیم که اون هم مراحل خاص خودش رو واسه برطرف کردن مشکل داره.
نکته مهم در حال حاضر احساس کنونی شماست‌ و اینکه در این مورد دچار نگرانی شدید حس و حق طبیعیه شماست بنابراین خیلی دوستانه و در زمان مناسب این موضوع رو با همسرتون در میون بذارید و از احساس خودتون در مورد این موضوع با همسرتون صحبت کنید و میتونید به اتفاق همسرتون برای روابط مرزهای مناسب رو ایجاد کنید.
اگر نمیتونید بعد از این کار باز هم این قضیه رو فراموش کنید حتما به اتفاق هم به روانشناس مراجعه کنید.
شاد و پیروز باشید.

تجربه شما

ممنون از پاسختون. اما جلوی من تکرار نشده. اما ذهنمو درگیر کرده مطمنا وقتی باهاش در ارتباط بذارم میگه نه اشتباه میکنی و عصبی میشه.

باهاش رو‌ در رو صحبت کن و براش توضیح بده که از این اتفاقات واقعا ناراحت میشی و حس های بدی سراغت میاد