ظاهر واندام کوچک و رفتار نامتناسب

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 112 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام.من  25 سالمه اما قدم 160 و وزنم 40 و فوق العاده ریزه میزه ام. از دوران نوزادی کوچک تر به دنیا اومدم و تغذیه ام هم با خواهرم که وزن و قدش متناسبه یکی بوده. همه میگن  18 ساله میخوره باشی و منم انقدر ربهم گفتن، مثل یه بچه 18 ساله رفتار میکنم و صدام لوس میشه و دقیقا مثل یک نوجوان خجالتی...!! چیکار کنم؟ همیشه گوشامو گرفتم و تو همه چیز موفق بودم اما اعتماد به نفس ندارم خیییلی ناراحتم باشگاه رفتم دکتر تغذیه رفتم اما کلا استخوان بندی من ریزه.و درست نمیشه

چیکار کنم متناسب با سنم رفتار کنم؟ با صورت کوچیکم چیکار کنم؟ دلم میخواد تغییر شناسنامه بدم و واقعا 18 سالم باشه اونوقت از حرف مردم راحت میشم.مشکلی هم باهاش ندارم اما این تاریخ تولدم همه چیزو خراب کرده

خودتونو بذارین جای من! شما بودین چیکار میکردین؟ اگه هیچ وقت نتونم ازدواج کنم چی؟ همه مرد ها این مدلی نمی پسندن! اگه هیچ کس شمارو جدی نمیگرفت چی؟ اگه نمیتونستین با همسن و سالاتون ارتباط برقرار کنین و دوستاتون کوچک تر بودن چی؟ من از لحاظ هوش و علم و عقل سطحم بالاس به خاطر همین با کوچک تر ها نمیسازم.

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام
دوست عزیز تا جایی که من میدونم شما با 160 قد ،قد کوتاهی ندارید. بله استخوان بندی خیلی تاثیر گذار است(که البته من در این زمینه سررشته ندارم. اما اگر باشگاه ودکتر تغذیه میروید زمانی تاثیر گذار است که ادامه دار باشد.استخوان بندی تون تغییر نمی کند اما افزایش وزن خواهید داشت).
وهمونطور که خودتون هم گفتید عکس العمل و رفتار شما در مقابل دید مردم که به  شما هجده ساله میخورد تاثیر دارد.شما با آگاهی کامل به اینکه بیست وپنج سالتون هست رفتار کنید تا خط باطلی به حرفهای دیگران باشد.
هرکس یه سری خصوصیات جسمی.اخلاقی. روانی دارد که مختص خود اوست باید همه جوانب شخصیتی خودمون رو بپذیریم با تمام نکات مثبت ومنفی. همینطور که هوش وعلم خودتون رو دوست دارید ظاهر خودتون رو هم بپذیرید.چه بسا خیلی ها هستند که با برجسته کردن نکات مثبت خود نکات منفی رو کمرنگ می کنند.
وازدواجی که فقط به خاطر ظاهر باشد به نظر من ارزشی ندارد کسی برای زندگی مشترک مناسب است که شما رو برای افکارتون.شخصیتتون و.. بخواهد .سپس به ظاهر اهمیت بدهید.
کتاب های در مورد اعتماد به نفس بخوانید واطلاعاتتون رو در این زمینه افزایش دهید. وتمرین کنید( کتاب ده قدم تا عزت نفس) و..
وقتی شما خودتون رو جدی بگیرید دیگران هم شما رو جدی می گیرند.
در مورد ارتباط با همسن وسال هاتون. وقتی شما رفتارتون متناسب با سنتان باشد .ودرمکان هایی حاظر شوید که دوستان همسنتان هستند راحت تر می توانید ارتباط برقرار کنید.شروع کنید وناامید نشوید.
اگر کسی به شما می گویید بهتون هجده ساله می خورد بگویید واقعا چه خوب چون خیلی از خانم ها دوست دارند سنشون کمتر بخوره بهشون در آینده این یه پن مثبت برای من خواهد بود.
خودتون روهمواره دوست بدارید

پیروز وسربلند باشید

تجربه شما

خیلی خوبه که ریزتر و کم سن تر به نظر بیای. البته قد ۱۶۰ بنظر من اصلا قد کوتاهی نیست برای یه زن. ربطی نداره که بخوای اعتماد به نفست رو از دست بدی. جالبه چون تمام اطرافیان من که کوتاه و ریزه هستند اعتماد به نفسشون فوققققققق العاده بالاست و بعضیاشون همیشه میگن خدا بجای قد به ما رو داده. تو که قدت خوبه اصلا کوتاه هم نیستی.

یه مسئله ای که بهت کمک میکنه اعتماد به نفست بره بالا اینه که سر کار بری تو اجتماع باشی یا تو ورزشهای گروهی شرکت کنی. کار گروهی اعتماد به نفس رو بالا میبره. با آدم های مهم بیشتر رفت و آمد کن رفتارهای خوبشون رو الگو قرار بده. این یک موهبت الهی هست که ریزه باشی و چهره دختر ۱۸ ساله داشته باشی هرکسی این موهبت رو نداره قدرشو بدون.

موفق باشی.

ببخشید من نه کارشناسم نه متخصص ولی خواستم تجربه خودمو بگم

منم مثل شمام و مدام این حرفارو میشنوم ولی حس خوبی بهم دست میده که هیچوقت پیر نمیشم یا حداقل به زودیا و درمورد ازدواج من خودم ازدواج کردم و عاشق هم دیگه ایم همسر میگه چیزی جذاب تر از این نیست که همسرت ریزه میزه باشه و حتی دوست نداره یه کیلو هم چاق شم من 48 کیلوام