شوهرم مجبورم كرده كه مهريه ام رو ببخشم؟

شوهرم مجبورم كرده مهريه م رو ببخشم حالا نه اخلاقش خوب ميشه نه طلاقم ميده ميگه اندازه ى مهريه ت بهم پول بده تا طلاقت بدم ميگه من برات خرج كردم درصورتى كه خودم كارمندمو شوهرمم خيلى خسيسه و اصلا برام خرج نميكرده

پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز

دقیق متوجه نشدم مسئله تون واختلاف تون با همسرتون چی هست که شما برخلاف میل تون مهریتون رو بخشیدید
اما دوست عزیز ببینید اختلاف شما سر چه موضوعاتی هست؟ اخلاقشون رو در چه موضوعاتی نمی پسندید؟ نقاط قوت وضعف تون..ویژگی های شخصیتی چی هست؟ به عنوان همسرچه توقعاتی از هم دارید؟ گفتگو وارتباط کلامی برای اختلافاتتون دارید؟ چقدر در گفتارتون سرزنش، تحقیر، توهین و..دارید؟و سوالاتی از این دسته. وقتی شما جواب این سوالات شفاف سازی کنید برای خودتون شاید دلیل اختلافاتتون رو متوجه شوید بدونید کجاها رو درست وکجاها رو بیراه رفتید وراه حلی برای آن پیدا کنید
پیروز باشید