سلام پسریدارم که هم اکنون پیش دبستانی میخاند بدلیل وضع بد مالیمان مجبورم خانه پدرم بمانم خودمم شاغلم پسر م که فرزند اولم هست اصلا توجهی به حرفهای من ندارد و هرچه بگویم فقط از او لجبازی میبینم او بعضی مواقع در خانه پدر همسرم زندگی میکند چون شوهرم هم آنجاست {ما نه جدا شدیم نه طلاق گرفتیم}اصلا به حرف هایی که میزنم توجه نمیکند در عوض همه حرفام رو به شوخی جواب میدهد مثلا وقی مادرم میگوید هله هوله نخور نون بخور میگه نه هله هوله خوبه ببین دارم میخورم دیگه موندم چیکار کنم .من تازه زایمان کرد ه ام .
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز شرایطی فعلی شما در بروز چنین رفتاری بی تاثیر نبوده کودکی که چند تغییر به یکباره در زندگیش به وجود می یاد ورود یک عضو جدید اینقدر برای فرزند اول مسئله مهمیست که به تنهایی می تواند کودک ما رو با تناقض روبه رو کند حال اینکه پسر شما در یک خانه با پدر ومادرش هم زندگی نمیکند گاهی با شما وچند روزی نزد پدرش. نوع تربیت یکسان نیست شاید سخت گیری که اینجا میشود در خانه پدرش نیست وبالعکس شرایط زائمان شما و شاغل بودنتون و در دسترس نبودنتون این رفتار رو تشدید میکند بهتره هرچه زودتر روند زندگیتون رو تغییر بدید بهش کلمات منفی بکار نبرید مثلا نگید هله هوله نخور بگید بیا یه چیز خوشمزه بخوریم یا بعد نهار میتونیم تنقلات بخوریم بجای اینکه بگید این کار رو نکن یک رفتار جایگزین بزارید وبگید بیا این کار رو بکن مثلا بهش نگید نپر بدو بدو نکن بگید بیا باهم این بازی رو بکنیم یا حواسش رو به یه موضوع دیگه جلب کنید اینطوری کلمه منفی استفاه نکردید وکمتر باهاتو ن لج میکنه به عنوان خانم شاغلی که تازه زائمان کرده وهمسرش هم کنارش نیست قابل درک هست که شرایط سختی رو میگذرونید و نمیتونید کاملا در اختیار پسرتون باشید لکن تقاضا میکنم حتما برای پسرتون وقت بزارید در آغوش بگیریدش. بهش ابراز علاقه کنید زیاد نوازشش کنید گاهی لجبازی پسرتون یک خشم پنهان هست که اینگونه نمود پیدا میکنه. از نظر روحی باید اغناش کنید موفق باشید دشتی